Openluchtdienst

Openluchtdiensten vanaf zondag 4 juli

Het is fijn dat er meer versoepelingen zijn rondom de samenkomsten in de kerk. Deze diensten zijn het kloppend hart van de gemeente, maar het verlangen om samen te zingen blijft. Omdat er vorig jaar zo enthousiast gereageerd werd op de openluchtdiensten is er daarom besloten om ze dit jaar opnieuw te organiseren.

We hopen op 4, 11, 18 juli, 22 augustus en 12 september om 10.00 uur de openluchtdiensten door te laten gaan. Iedereen is van harte welkom om deze diensten mee te beleven! Reserveren kan in de week vooraf via de link in de digitale weekbrief of via de website. Deze openluchtdiensten worden gehouden in plaats van de ochtenddienst in de Opstandingskerk.

Meld je hier aan:

Aanmelden 18 juli

Een aantal belangrijke dingen:

• De dienst wordt gehouden op een weiland aan de Wildsteeg. (Watergoorweg 91)
  • We houden ons aan de richtlijnen volgens het RIVM
  • Als er slecht weer voorspeld wordt, houd dan de website in de gaten.
  • Neem een eigen stoel of kleedje mee
  • De liturgie komt op de website en wordt via de digitale weekbrief gestuurd
  • Er is geen oppas, maar ook de kinderen en baby’s horen erbij en zijn van harte welkom
  • Een toilet is aanwezig met het verzoek er zo min mogelijk gebruik van te maken
  • Laat geen afval slingeren
  • Actuele informatie en aanmelden: hervormdnijkerk.nl/openluchtdienst

Heb je vragen, suggesties of wil je een bijdrage leveren in de organisatie?
Neem dan contact op met Rijkert Blokhuis (06-15075944)

We hopen op gezegende diensten.

Organisatie Openluchtdiensten