Bezoek kerkdiensten UPDATE !! »

Ondanks dat het aantal bezoekers van de kerkdiensten teruggebracht is naar 30 personen blijven wij wel gebruikmaken van het reserveringssysteem. Dit systeem blijft wekelijks uitnodigingen versturen. De doorlooptijd om te reageren op de uitnodiging is wel ingekort van 48 uur naar 24 uur. Het is dus belangrijk dat u/jij dagelijks de email controleert en aangeeft of uw […]

Lees verder »

Mededeling over de Coronacrisis vanuit de kerkenraad »

Afgelopen dinsdag 23 februari is er weer een persconferentie gehouden. In de persconferentie zijn een aantal verruimende maatregelen aangekondigd. Op donderdag 25 februari jl. is er een persbericht uitgegaan van de Protestantse Kerk in Nederland. In dit persbericht is aangegeven dat het kerkelijk leven iets meer ruimte wordt gegeven. Op basis van de nieuwe informatie […]

Lees verder »

Digitale uitzendingen »

Ook deze week zijn er weer digitale uitzendingen vanuit de Opstandingskerk: De komende week zijn er de volgende digitale uitzendingen: di 20 april Bijbelkring Christ in Action woe 21 april verhaal kinderen vrij 23 april weeksluiting ds. Van den Noort Kijkt/luistert u/jij mee?  

Lees verder »

Digitale uitzendingen »

Ook deze week zijn er weer digitale uitzendingen vanuit de Opstandingskerk: De komende week zijn er de volgende digitale uitzendingen: di 13 april verhaal ouderen vrij 16 april weeksluiting ds. Lammers Kijkt/luistert u/jij mee?  

Lees verder »

‘Geloof is meer dan elke zondag naar de kerk’ | Abjan van Meerten »

   Abjan van Meerten

Lees verder »

Digitale nieuwsbrief »

Elke zaterdagavond verzenden we vanaf nu een digitale nieuwsbrief naar iedereen van wie het email-adres bekend is bij het kerkelijk bureau. Op deze manier kunnen wij actuele informatie over kerkdiensten, collecten en pastorale mededelingen met u delen vlak voor de zondag. We hopen op deze manier sneller en nog beter met elkaar te kunnen communiceren. […]

Lees verder »

Vlog Diaconie Hervormd Nijkerk – TWR »

Logo TWR

In de reeks met vlogs over de diaconale doelen die door onze gemeente ondersteund worden kijken we in deze laatste vlog naar TWR.

Lees verder »

Vlog Diaconie Hervormd Nijkerk – Haya »

Vlog Haya diaconie

In de reeks met vlogs over de diaconale doelen die door onze gemeente ondersteund worden kijken we vandaag naar de vlog van Haya.

Lees verder »

Vlog Diaconie Hervormd Nijkerk – Restaveks (Woord & Daad) »

Logo Woord en Daad

In de reeks met vlogs over de diaconale doelen die door onze gemeente ondersteund worden kijken we vandaag naar de vlog van Restaveks (Woord & Daad).

Lees verder »

Vlog Diaconie Hervormd Nijkerk – Het Fort (Tot Heil des Volks) »

Logo Tot Heil des Volks

In de reeks met vlogs over de diaconale doelen die door onze gemeente ondersteund worden kijken we vandaag naar de vlog van Het Fort (Tot Heil des Volks).

Lees verder »

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world