Alpha-cursus

De plek waar je jezelf mag zijn.

De plek waar je alles mag delen.

De plek waar je mag twijfelen.

De plek waar je welkom bent.

 

De plek waar alle verhalen samenkomen. 

Dat is Alpha.

 

Schuif jij aan?

 

Heb jij, Net als Chayenne, vragen over het Christelijk geloof? Twijfel je of God wel bestaat? Of wil je graag een opfriscursus? Van harte welkom om eens te komen kijken of het wat voor u/jou is op de eerstvolgende startavond: 

 

20 september

18.30 uur

Paashuis Nijkerk

Goudenregenlaan 1

 

In verband met de maaltijd graag even aanmelden:

schuifaanbijalpha@gmail.com

 

Iedereen is welkom bij Alpha

Alpha is de plek waar alle verhalen samenkomen aan tafel. In een serie bijeenkomsten ontdek je alles over het christelijk geloof. Dat doe je niet alleen – Alpha doe je altijd samen met anderen. En daar komen vaak weer nieuwe, mooie vriendschappen uit! Tijdens elke kleine groep krijg je uitgebreid de kans om je vragen te stellen, je meningen te delen en twijfels te uiten. Geen vraag of gedachte is te gek. Een keertje komen kijken? Schuif aan bij een eerste bijeenkomst en ontdek Alpha!

 

Inmiddels hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een Alpha gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92% van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact op hun geloof en leven. Iedere februari en september start er bij ons in de gemeente een Alpha (Youth). Iedereen is daar welkom. Dus heb je nog nooit een Alpha gevolgd? Dit is je kans! Een avond begint om 18.30 uur met een gezellige maaltijd, daarna is er een inspirerende inleiding waar je over doorpraat met andere deelnemers. 

Voor vragen en info: 

schuifaanbijalpha@gmail.com   /  alphacursus.nl

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world