Vragen omtrent het reserveringssysteem

Afgelopen week is het reserveringssysteem bezoek kerkdiensten in gebruik genomen. We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn omtrent het reserveringssysteem bezoek kerkdiensten. Onderstaand treft u verschillende vragen aan met antwoorden. Deze vragen en antwoorden worden indien nodig aangevuld. Houd dit bericht dus in de gaten!

Ik krijg een uitnodiging. Wat moet ik doen?
U kunt een keus maken om de uitnodiging te accepteren of niet te accepteren. U moet altijd een keus maken.
Reageert u niet op deze uitnodiging, dan vervalt deze na 48 uur. Als u de uitnodiging niet accepteert, worden er automatisch andere gemeenteleden uitgenodigd.

Ik heb een uitnodiging geaccepteerd en krijg opnieuw een uitnodiging.
Dat kan voorkomen indien u meerdere voorkeuren hebt opgegeven, bv. zowel de ochtenddienst als de avonddienst in de Grote Kerk.
U kunt dan zelf kiezen of u de 2e uitnodiging accepteert.  U moet ALTIJD reageren, dan worden automatisch andere gemeenteleden uitgenodigd.

Ik heb een uitnodiging ontvangen maar het aantal vermelde personen klopt niet
Bij de registratie wordt per adres het maximaal ingeschreven personen opgenomen. Als dit aantal te laag is, neemt u dan even contact op met het kerkelijk bureau (kerkelijkbureau@hervormdnijkerk.nl) Hier kan men dit aantal wijzigen.

Ik kom met minder dan het aantal opgegeven personen
Als u een dienst bezoekt met minder personen dan het opgegeven aantal, dan kan u dat zelf wijzigen.
Nadat u de uitnodiging geaccepteerd hebt komt er een nieuw pop-upscherm waar u het juiste aantal kan opgeven.

Ik ben zondag niet in Nijkerk of ben met vakantie, en krijg een uitnodiging.
Dan accepteert u de uitnodiging NIET.
U moet ALTIJD reageren, dan worden automatisch andere gemeenteleden uitgenodigd.

Staat uw vraag er (nog) niet tussen, neem dan contact op met het kerkelijk bureau, tel.nr. 033-245 19 55 of kerkelijkbureau@hervormdnijkerk.nl