Verbouwing De Schakel van start

Zoals u wellicht weet wordt De Schakel in de zomerperiode verbouwd. Tijdens deze verbouwing worden de keuken en het hele achterste deel van de Schakel grondig aangepakt. De reden hiervan is dat de keuken sterk verouderd is en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarnaast is het achterste deel van de Schakel, de opslagruimten, koel- en vriescel en zaal 7 sterk verouderd, niet geïsoleerd en verschillende vloerhoogten.  Ook logistiek gezien levert de huidige situatie bij de bar en de spoelkeuken vaak knelpunten op. Met de vorige verbouwing in 2015 zijn deze ruimte niet opgeknapt en gerenoveerd.

      

Door het Coronavirus konden we de afgelopen periode helaas geen gasten ontvangen, maar hierdoor  is de verbouwing wel enkele weken eerder gestart. Helaas zijn deze weken weer verloren gegaan vanwege het aantreffen van asbest. Inmiddels is dit allemaal verwijderd en is het hele achterste deel van De Schakel gesloopt. Deze week zal er gestart worden met de fundering. Ergens half juli zal het geheel weer wind en water dicht zijn. De eerste week van september hopen we dat alle werkzaamheden afgerond zijn.

We zijn blij dat we na weken van dicht te zijn geweest nu weer open mogen en kunnen. Al onze zalen hebben we ingericht op de 1,5 meter afstand. Fijn dat we ook gebruik kunnen maken van De Verbinding en de Opstandingskerk.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world