Toren van de Grote Kerk deze zomer weer open voor beklimmingen

In de maanden juli en augustus kan de toren van de Grote Kerk in Nijkerk weer beklommen worden. Beklimmingen zijn mogelijk op de donderdagavonden van 18.00 uur tot 19.15 uur.

Op de omloop kunnen bezoekers op zoek naar hun eigen huis of bekende plekken in de omgeving. Ook zal de geschiedenis en wetenswaardigheden over de toren verteld worden. Kinderen onder de 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding naar boven. Het beklimmen van de toren is op eigen risico. De kosten bedragen 2,00 euro per persoon.

Voor wie niet op deze donderdagavonden kan, is het ook mogelijk om te bellen naar 06-51067559. Bellers worden teruggebeld om een afspraak in te plannen.