Nijkerk-Hoevelaken voor Oekraïners

Ten behoeve van de in Nijkerk en Hoevelaken opgevangen of nog op te vangen Oekraïense vluchtelingen wordt met ingang van volgende week een inzamelingsactie voor fietsen georganiseerd.

Er zijn ongeveer 60 damesfietsen en ca. 15 kinderfietsen in diverse maten nodig. Belangrijk om te weten is dat we voor de volwassenen uitsluitend damesfietsen inzamelen, dus geen herenfietsen. Verder wordt gevraagd om uitsluitend fietsen in redelijk tot goede staat aan te leveren, zodat eventuele reparaties beperkt blijven. Ook fietstassen en fiets-onderdelen zijn van harte welkom.

De fietsen worden op een centraal punt ingezameld, en wel bij de Oude Wheem, Langstraat 7 in Nijkerk. De inzameling zal over een periode van 3 weken (van 2 tot en met 18 mei) plaatsvinden en wel op maandag van 16:00-18:00 uur en op woensdag van 18:00-20:00 uur. Deze locatie is weliswaar met de auto bereikbaar, maar beter kan geparkeerd worden bij de Grote Kerk, waarna het ca. 100 meter lopen is naar de inzamellocatie.

Daarnaast zoeken we nog personen die bij de inname willen helpen verzorgen, en/of mee kunnen helpen met de reparaties. Voor aanmelding hiervoor of vragen hierover kan contact opgenomen worden met Kees van der Geer (06-5364 6455) of kees@impulsed.nl.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world