Hip helpt… met aandacht!

Logo HiP Helpt

Wist u dat 2 op de 5 volwassenen in Nederland zich EENZAAM voelt? In de wintermaanden is dit gevoel vaak extra aanwezig. Eén bezoek met wat GEZELLIGHEID en AANDACHT kan voor iemand een lichtpuntje zijn in deze donkere dagen.

Komende 9 weken zet HipHelpt zich in tegen deze eenzaamheid met een speciale campagne.
In deze winterperiode gaan we buurtgenoten met elkaar verbinden. Samen een bakje koffie drinken, een spelletje doen of een wandeling maken. Dat kan wat licht brengen bij iemand in deze donkere dagen.

<h2>Wat kunt u doen?</h2>
Heel simpel: aandacht voor iemand hebben. Gewoon luisteren, een spelletje doen, een stukje wandelen of misschien iets delen uit je kerstpakket.

<h2>Hoe werkt het?</h2>
Meld je aan om in de komende periode eenmalig iemand te bezoeken. Dat kan op http://hiphelpt.nl/metaandacht. Wij brengen je dan graag in contact met iemand in je buurt die wel wat aandacht kan gebruiken.

Maar misschien herken je je wel in deze eenzaamheid en wil je graag iemand bij jou langs hebben voor wat gezelligheid. Meld je dan aan op http://hiphelpt.nl/metaandacht. Wij matchen je met iemand die je graag wat aandacht en gezelligheid wil geven.

DURF JIJ EEN STAP TE ZETTEN? Meld je dan snel aan!

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world