Herinnering: boekje bestellen voor Bijbelkringen

Een tijdje geleden informeerden we de huisbijbelkringen al over het thema voor het nieuwe seizoen 2020-2021: BELOOFD IS BELOOFD!

Hier hoort het boek: De God van Abraham, Isaak en Jakob bij van Henk Binnendijk. Hierbij het verzoek aan de kringleiders om te zorgen dat dit besteld wordt. Dit kan bijv. bij Kameel.nl. Je krijgt hier ook korting bij bestellingen boven de 10 exemplaren. Het boekje kost € 17,99 en dient zelf aangeschaft te worden. Zorgen jullie dat het op tijd in huis is voordat het nieuwe seizoen begint?

In dit boekje zijn 28 Bijbelstudies opgenomen, dus we kunnen hier wel 2 jaar mee vooruit.

In de Bijbelstudies zullen we gaan ontdekken dat de aartsvader mensen waren zoals wij: mensen met dezelfde gevoelens, verlangens, (on)zekerheden en zonden. Gelukkig is de God van de aartsvaders ook nog altijd Dezelfde: de God van Abraham, Isaäk en Jakob. We hopen we veel te leren over Gods werk door de geslachten heen, door zondige mensen heen, door Zijn belofte heen. Ook in de preken zal dit thema met regelmaat aan de orde komen, zodat we er allemaal (ook al zijn we niet aangesloten bij een kring) over te horen krijgen.

Onze wens voor u en jullie allemaal is dat we veel zullen leren en met elkaar in gesprek zullen gaan over de belovende God  en dat Hij te vertrouwen is. Num.23:19: ‘Zou Hij iets zeggen en het dan niet doen?’ Nee, dat doet Hij niet, want beloofd is beloofd!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world