Digitale nieuwsbrief

Elke zaterdagavond verzenden we vanaf nu een digitale nieuwsbrief naar iedereen van wie het email-adres bekend is bij het kerkelijk bureau. Op deze manier kunnen wij actuele informatie over kerkdiensten, collecten en pastorale mededelingen met u delen vlak voor de zondag. We hopen op deze manier sneller en nog beter met elkaar te kunnen communiceren. Als u de nieuwsbrief nog niet ontvangen hebt, kunt u zich inschrijven via het kopje ‘Aanmelden nieuwsbrief’ op de ledenpagina van hervormdnijkerk.nl. Is uw mailadres geregistreerd, maar hebt u de nieuwsbrief niet ontvangen? Kijk dan in uw map met spam (of overige berichten, ongewenste mail). Overigens blijven kerknieuws en de afkondigingen op de normale wijze functioneren.