Cursus ”ASS bij je man, wat dan?” in Nijkerk

De christelijke vereniging Op weg met de ander organiseert dit najaar de cursus “ASS bij je man, wat dan?” in Nijkerk. Partner zijn van iemand met een autisme spectrum stoornis (ASS) is vaak niet gemakkelijk. Het kan voor spanningen binnen het huwelijk zorgen. Vrouwen vinden het soms lastig te bepalen wat ze wel en niet voor hun man met autisme kunnen betekenen.
Heeft uw man autisme of een vermoeden en wilt u meer weten van autisme? Loopt u vast in de communicatie met uw man? Heeft u het gevoel dat u alleen verantwoordelijk bent voor uw gezin? Dan is deze partnercursus waarschijnlijk iets voor u.
De cursus is geen gespreksgroep of therapie. Het doel is handvatten te geven in de omgang met de partner met autisme. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: Wat is autisme, Communicatie, Mijn eigen rol, Intimiteit, Zorgen voor jezelf en Lotgenotencontact.
De cursus bestaat uit zeven avonden en wordt gehouden van D.V. 14 september tot en met 30 november. Deze start bij voldoende belangstelling. Geeft u zich daarom op voor 7 september en wij leggen contact met u. Leden van de vereniging betalen alleen het cursusboek € 30,- niet leden €50,-.
Stuur een mailtje naar: info@opwegmetdeander.nl, of bel naar: 033-2456620. Of geef je direct op via de site: https://opwegmetdeander.nl/event/cursus-ass-bij-je-man-wat-dan/